Google

Două accidente pe zi!

Written on:ianuarie 19, 2014
Comments
Add One

accident sosea intrare oras si politistÎn ziua de sâmbătă, au avut loc în județul Vaslui două accidente de circulație, victime fiind două femei, din care una pasageră într-un autovehicul, iar cealaltă având calitatea de pieton.

– În ziua de 18.01.2014, pe D.N. 24, în localitatea Moara Domnească, comuna Văleni, a avut loc un accident de circulație, iar în urma cercetărilor efectuate la fața locului de polițiștii Serviciului Rutier au rezultat următoarele:

P.Ionel, de 38 ani, din comuna Codăești, conducea un autoturism având direcția de deplasare Iași către Vaslui. Conducătorul auto a afirmat că a fost surprins de apariția unui vehicul cu tracțiune animală care circula în aceeași direcție, a încercat să evite o eventuală coliziune, însă a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autovehiculul a părăsit suprafața părții carosabile pe partea dreaptă, având în vedere sensul de deplasare și a intrat în rigola de pe marginea drumului.

Din accident a rezultat vătămarea corporală a unei pasagere aflată pe scaunul dreapta-față, în vârstă de 62 ani, domiciliată în comuna Codăești. Aceasta a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui unde a fost diagnosticată cu „policontuzii prin accident rutier”.

– În aceeași zi, pe strada Călugăreni, din municipiul Vaslui a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unui pieton.

În timp ce L.Nicolae, în vârstă de 76 ani, domiciliat în municipiul Vaslui, conducea un autovehicul către bariera ce face legătura cu D.N. 2 F, a acroșat un pieton care se angajase în traversarea străzii, pe trecerea pentru pietoni de la stânga la dreapta, având în vedere sensul de deplasare al autovehiculului.

Victima, o femeie în vârstă de 46 ani, domiciliată în municipiul Vaslui, a fost diagnosticată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui cu „policontuzii prin accident rutier”.

În cauză, polițiștii Biroului Rutier Vaslui au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, urmând ca cercetările să clarifice împrejurările producerii acestui eveniment.

Leave a Comment