Google

Doua accidente grave in judetul Vaslui

Written on:aprilie 22, 2014
Comments
Add One

accident-trecere-pietoniÎn perioada 19-21.04.2014, pe raza județului Vaslui s-au înregistrat două accidente de circulație grave, soldate cu vătămarea corporală a două persoane.

În noaptea de 21/22.04.2014, pe un drum comunal din afara localității Ivănești, comuna Pădureni, a avut loc un accident de circulație din care a rezultat vătămarea corporală a unei minore de 16 ani.

Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Huși au efectuat cercetarea la fața locului, stabilind faptul că I. Marius, de 23 ani, din municipiul Huși, a condus un autoturism pe drumul comunal respectiv si din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum (acoperit cu piatră), a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autovehiculul s-a răsturnat în afara părții carosabile, pe un teren arabil.

Minora în vârstă de 16 ani, aflată pe locul din dreapta față, a fost internată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui cu diagnosticul „fractură claviculă stângă și contuzii coloană cervicală”.

Conducătorul auto a fost testat alcoolscopic, rezultând faptul că acesta nu a consumat băuturi alcoolice.

O femei de 75 ani, din sat Popești, comuna Miclești, a suferit leziuni în urma unui accident de circulație, produs în ziua de 21.04.2014, pe un drum comunal din localitatea Popești.

P. Nada, de 41 ani, din comuna Miclești, conducea un autoturism pe raza localității de domiciliu, iar la un moment dat, a lovit cu aripa dreapta spate pe B. Maria, de 75 ani, care se deplasa pe partea dreaptă a drumului.

Victmia a fost dignosticată la Spitalul Județean de Urgență Vaslui cu „fractură gambă stângă” .

În ambele cazuri, polițiștii au întocmit dosare penale, în care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Leave a Comment