Google

Dosar penal pentru transport neautorizat de cherestea

Written on:ianuarie 21, 2014
Comments
Add One

accident tir rasturnatPolițiștii cercetează penal un bărbat din Republica Moldova, care efectua transportul în vederea comercializării a unei cantități de cherestea.

– În ziua de 19.01.2014, în timp ce efectuau serviciul de supraveghere a traficului pe DE 581, polițiști din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au oprit pentru control un autocamion care circula din direcția Vaslui spre Bârlad. Autocamionul era înmatriculat pe numele unei persoane fizice, iar conducătorul auto a fost identificat în persoana lui P. Valeriu, de 56 ani, din Republica Moldova. Acesta transporta o cantitate de aproximativ 4 m³ de cherestea, fără a deține licență de transport public sau certificat de transport în cont propriu.

Polițiștii au întocmit pe numele lui P. Valeriu dosar penal, efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii prevăzute și pedepsite de art. 281¹  Cod Penal.

Cadrul legal: Efectuarea transportului rutier public fără licență de transport, se pedepsește cu închisoare de la o lună la un an sau amendă.

Leave a Comment