Google

Dosar penal pentru conducerea unui tractor neinmatriculat

Written on:ianuarie 24, 2015
Comments
Add One

tractorPoliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au intocmit un dosar penal unui bărbat care a fost depistat in trafic conducand un tractor neinmatriculat.

In data de 22 ianuarie a.c., in jurul orelor 06.30 pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control in zona de competenţă, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila a oprit in trafic pentru control pe o arteră din municipiul Brăila, un tractor marca Steyr, fără numere de inmatriculare / inregistrare, condus de cetăţeanul roman George R., in varstă de 39 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, bărbatul nu a putut prezenta certificatul de inmatriculare, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice in urmă cărora au constatat faptul că tractorul respectiv nu figurează ca fiind inmatriculat.

Pe numele bărbatului, poliţiştii de frontieră au intocmit lucrare penala sub aspectul săvarşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat sau neinregistrat.

Leave a Comment