Google

Dosar penal pentru conducerea autoturismului cu permisul suspendat

Written on:martie 25, 2014
Comments
Add One

oras imag tiganiPoliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au întocmit dosar penal unui bărbat care conducerea un autoturism deşi avea permisul de conducere suspendat.

În data de 24 martie a.c., în jurul orelor 07.50 pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti a oprit în trafic pentru control pe DN 26, pe raza localităţii de frontieră Vlădeşti, un autoturism marca Volkwagen Sharan, condus de M. I., în vârstă de 48 de ani, cu dublă cetăţenie română şi R. Moldova.

Cu ocazia efectuării controlului, bărbatul nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că şoferul are permisul de conducere suspendat pentru o perioada de 30 de zile.

Pe numele bărbatului, poliţiştii de frontieră au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendat.

Leave a Comment