Google

Dormea pe şosea şi era să fie omorât de un camion

Written on:noiembrie 15, 2015
Comments
Add One

drumuri-proastePolițiștii Serviciului Rutier Vaslui au efectuat cercetări la locul producerii unui accident de circulație, în urma căruia un bărbat, în vârstă de 31 ani a suferit vătămări corporale grave.

Accidentul s-a produs în ziua de 13.11.2015, pe raza comunei Ștefan cel Mare. În timp ce Ț. Albert, de 46 ani, din comuna Poienești conducea un autocamion pe D.N 15 D l-a accidentat pe A. Alexandru, de 31 ani, domiciliat în comuna Ștefan cel Mare care se afla întins pe partea carosabilă. A. Alexandru a suferit vătămări corporale și a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui unde a fost diagnosticat cu „fracturi membre inferioare”. În cauză, polițiștii continuă cercetările.

Poliţia Rutieră atrage atenţia tuturor participanţilor la trafic, indiferent de calitatea pe care o au, de conducător auto sau de pieton, cu privire la necesitatea respectării regulilor de circulaţie şi adoptarea unei conduite preventive, pentru reducerea evenimentelor rutiere nedorite.

Traversarea drumurilor publice să se facă numai prin locurile special amenajate şi semnalizate prin indicatoare sau marcaje şi numai pe culoarea verde a semaforului, iar în lipsa acestora pe la colţul străzilor şi numai după ce s-au asigurat temeinic. Acolo unde nu există amenajate trotuare sau poteci laterale, deplasarea se va realiza numai pe partea stângă a drumurilor, cât mai aproape de marginea acestora.

De asemenea, pentru prevenirea implicării în accidentele rutiere, recomandăm insistent pietonilor ca după căderea întunericului sau în alte condiţii de vizibilitate redusă, să folosească îmbrăcăminte de culoare deschisă, care îi face mai vizibili în lumina farurilor. În condiţii atmosferice deosebite (ploi, ceaţă) când vizibilitatea şi acţiunea de frânare este greoaie, pietonii pot să se angajeze în traversare numai după ce s-au convins că nu există niciun pericol.

Leave a Comment