Google

Doi tineri si-au pierdut viata intr-un accident cu moticicleta

Written on:martie 24, 2014
Comments
Add One

accident sosea intrare oras si politistÎn urma unui tragic accident rutier, doi  bărbați care se aflau pe o motocicletă și-au pierdut viața. Au fost descoperiți în cursul dimineții de un cetățean din comuna Zorleni.

În această dimineață, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Zorleni au fost sesizați de către conducătorul unui tractor cu privire la faptul că, pe marginea unui canal de acumulare a apei de lângă DN 24 este răsturnată o motocicletă, iar în apa acumulată în canal se află obiecte de îmbrăcăminte.

Polițiștii deplasați la fața locului au observat două persoane în apă și au solicitat sprijinul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui. Pompierii au reușit să scoată persoanele din canal, iar cadrele medicale au constatat decesul acestora.

În urma investigațiilor efectuate, polițiștii din cadrul Biroului Drumuri Naționale și Europene au stabilit că a avut loc un accident de circulație, cel mai probabil în cursul nopții trecute. Motocicleta circula pe DN 24, din direcția Bârlad spre Vaslui, iar la ieșirea dintr-o curbă la stânga, conducătorul acesteia, un bărbat în vârstă de 32 ani, din comuna Zorleni, din cauza neadaptării vitezei, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare. Motocicleta a părăsit partea carosabilă, a rulat pe spațiu verde pe o distanță de aproximativ 80 metri, după care s-a răsturnat. Conducătorul auto și pasagerul, un tânăr în vârstă de 24 ani, din comuna Zorleni, au fost proiectați în canalul de colectare a apei, de pe partea dreaptă a părții carosabile.

Polițiștii continuă cercetările, pentru clarificare tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest grav accident de circulație.

Leave a Comment