Google

Doi hoti din locuinte au ajuns dupa gratii

Written on:martie 26, 2014
Comments
Add One

Iasi daramaturi unde duc masinile ridicate de pe strada nov 2012 copyDoi tineri sunt cercetaţi de poliţiştii de investigaţii criminale pentru faptul că au sustras din locuinţe şi anexe, bunuri cu valoare de peste 8.000 lei. Poliţiştii au recuperat prejudiciul în proporţie de aproximativ 80%.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Vaslui au identificat doi tineri, domiciliaţi în municipiul Vaslui, care sunt în prezent cercetaţi pentru comiterea a şapte infracţiuni de furt din locuinţe şi anexe.

Faptele au fost comise în perioada mai 2013 – februarie 2014, pe raza municipiului Vaslui.

În fapt, U.Alexandru, de 26 ani şi H.Radu, de 20 ani, ambii domiciliaţi în municipiul Vaslui au pătruns fără drept, pe timp de noapte, în locuinţe şi anexe de unde au sustras materiale de construcţie, generatoare de curent electric, scule, produse electronice. Prejudiciul cauzat prin comiterea acestor fapte este de aproximativ de 8.600 lei. Bunurile au fost ulterior vândute unor persoane, pentru sume mai mici decât valoarea reală a bunurilor. Cele mai multe din locuinţele vizate de infractori au fost cele aflate în construcţie.

Poliţiştii au recuperat prejudiciul în proporţie de aproximativ 80%.

Cei doi tineri sunt cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat.

Leave a Comment