Google

Doi beti si altul fara permis de conducere

Written on:februarie 4, 2015
Comments
Add One

politie masina calca linia continua netPoliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Bârlad l-au depistat pe R. Ionuţ, în vârstă de 23 ani, domiciliat în comuna Stănileşti, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Republicii din municipiul Bârlad, deşi anterior consumase băuturi alcoolice. Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,82 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la Spitalul municipal de Adulţi Bârlad, unde i s-au recoltat probe biologice.

Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui autovehicul pe drumul public de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului.

Marian, în vârstă de 22 ani, domiciliat în municipiul Bârlad, a fost identificat de poliţiştii Biroului Rutier Bârlad în timp ce conducea un autovehicul pe strada Vasile Pârvan din localitate, deşi nu îndeplinea condiţiile legale. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal în conformitate cu prevederile Codului Rutier privind infracţiunile contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

H. Marius, de 25 ani, din municipiul Vaslui, a condus un autoturism pe strada Ştefan cel Mare, din localitatea de domiciliu, deşi se afla sub influenţa alcoolului. Acesta a fost oprit pentru control de poliţişti din cadrul Serviciului Rutier, iar în urma testării alcoolscopice a reieşit o valoare de 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa alcoolului, faptă prevăzută şi pedepsită de articolul 336 alin.1 din Codul Penal.

Leave a Comment