Google

Documente false descoperite de poliţiştii de frontieră ieşeni

Written on:august 18, 2014
Comments
Add One

Masina in vamaPoliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au intocmit lucrare penală pe numele unui tanăr, care a prezentat la controlul de frontieră două documente falsificate pentru autoturismul pe care il conducea.

La sfarşitul săptămanii trecute s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, cetăţeanul roman A.G., in varstă de 28 de ani, care conducea un autoturism marca Mercedes E 270 CDI, inmatriculat in Bulgaria.

La solicitarea lucrătorilor noştri tanărul a prezentat certificatul care atestă efectuarea inspecţiei tehnice periodice şi asigurarea tip Carte Verde pentru autoturismul pe care il conducea. Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că atat certificatul cat şi asigurarea sunt falsificate.

In legătură cu cele constatate tanărul a declarat că a achiziţionat autoturismul de la o persoană din municipiul Bucureşti şi nu are cunoştinţă despre faptul că documentele prezentate la control sunt falsificate.

Poliţiştii de frontieră i-au intocmit bărbatului lucrare penală sub aspectul săvarşirii infracţiunilor de  uz  de fals, fals material in inscrisuri oficiale şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul care nu are drept de circulaţie in Romania.

Leave a Comment