Google

Document falsificat descoperit de politistii de frontiera ieseni

Written on:iulie 1, 2014
Comments
Add One

Masina in vamaPolitisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Sculeni au intocmit lucrare penala pe numele unui barbat, care a prezentat la controlul de frontiera un document falsificat pentru autoturismul pe care il conducea.

In data de  01 iulie a.c., in jurul orei 02.20 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, cetateanul roman Anatolie V., in varsta de 51 de ani, care conducea un autoturism marca Renault Espace, inmatriculat in Bulgaria.

La solicitarea lucratorilor nostri barbatul a prezentat si certificatul care atesta efectuarea inspectiei tehnice periodice. Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului prezentat la control, politistii de frontiera au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca certificatul este falsificat.

In legatura cu cele constatate Anatolie V., a declarat ca a achizitionat autoturismul de la o persoana din municipiul Craiova si nu are cunostinta despre faptul ca documentul prezentat la control este falsificat.

Politistii de frontiera i-au intocmit barbatului lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de  uz  de fals, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul care nu are drept de circulatie in Romania si fals material in inscrisuri oficiale.

Leave a Comment