Google

Document falsificat descoperit de poliţiştii de frontieră gălăţeni

Written on:septembrie 4, 2014
Comments
Add One

Masina in vamaPoliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea au depistat un bărbat cu dublă cetăţenie care conducea un autoturism pentru care a prezentat la control un talon de inspecţie tehnică fals.

In data de 02 septembrie a.c., in jurul orei 13.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oancea, pe timpul executării unei misiuni specifice, au oprit in trafic, pentru control, in localitatea de frontieră Oancea, un autoturism marca Volkswagen L80, inmatriculat in Bulgaria, condus de un bărbat cu cetăţenie romana şi R. Moldova.

La controlul specific, la solicitarea lucrătorilor noştri, bărbatul a prezentat  certificatul de inmatriculare şi talonul care atestă inspecţia tehnică periodică.

Avand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice in urma cărora au constatat faptul că talonul care atestă inspecţia tehnică periodică nu indeplineşte condiţiile de formă şi de fond ale unui document autentic, acesta fiind fals.

Bărbatul a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că documentul respectiv ar fi fost fals.

Poliţiştii de frontieră i-au intocmit acestuia lucrare penală sub aspectul săvarşirii infracţiunii de uz de fals.

Leave a Comment