Google

Document fals descoperit de politistii de frontiera vasluieni

Written on:iunie 5, 2014
Comments
Add One

ROMANIA-EU-POLICE-BORDER-ALBITAPolitisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albita au intocmit lucrare penala pe numele unei cetatean roman, care a prezentat la controlul de frontiera un document falsificat pentru autoturismul pe care il conducea.

In data de 04 iunie a.c., in jurul orei 09.00, in P.T.F. Albita/I.T.P.F. Iasi s-a prezentat  pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei cetateanul roman Aurel P., in varsta de 44 de ani, conducand un autoturism marca Toyota, model RAV 4, inmatriculat in judetul Gorj.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea documentelor prezentate la control, lucratorii nostri au efectuat verificari suplimentare, ocazie cu care au constatat ca certificatul care atesta efectuarea inspectiei tehnice periodice este falsificat.

In legatura cu cele constatate Aurel P., a declarat ca nu are cunostinta despre faptul ca documentul prezentat la control este falsificat.

Politistii de frontiera i-au intocmit lui Aurel P., lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunilor de  uz  de fals si fals material in inscrisuri oficiale.

Leave a Comment