Google

Depistat in trafic la volanul unui autoturism desi consumase bauturi alcoolice

Written on:iulie 14, 2014
Comments
Add One

bauturi-alcoolice-1Politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti au depistat, in trafic, un barbat conducand un autoturism, desi consumase bauturi alcoolice.

In data de 12 iulie a.c., in jurul orei 17.45, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Foltesti, pe timpul executarii unei misiuni specifice, de supraveghere si control in zona de competenta, au oprit in trafic, pentru control in localitatea de frontiera Foltesti, un autoturism marca Dacia Logan, condus de cetateanul roman N. R. in varsta de 44 ani.

Pe timpul controlului efectuat lucratorii nostri au constatat ca N. R., emana o puternica halena alcoolica. Barbatul a fost condus la sediul Politiei Rutiere Targul Bujor unde a fost testat cu aparatul etilotest Dragger, rezultand o alcoolemie de 0,99 mg/l in aerul expirat. In conformitate cu prevederile legale in vigoare s-a procedat la conducerea cetateanului la o unitate spitaliceasca din orasul Targul Bujor in vederea prelevarii probelor biologice pentru stabilirii alcoolemiei in sange.

In cauza a fost intocmita lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de: conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de catre o persoana care are o imbibatie alcoolica de peste 0,80 mg/l alcool pur in sange.

Leave a Comment