Google

Depistat în trafic la volanul unui autoturism deşi consumase băuturi alcoolice

Written on:februarie 19, 2014
Comments
Add One

masini furatePoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora au depistat în trafic, la volanul unui autoturism, un bărbat aflat sub influenţa băuturilor alcoolice.

În data de 18 februarie a.c., in jurul orei 23.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora, pe timpul executării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control, în zona de competenţă, au oprit în trafic, pentru control, pe         DN 28, comunicaţia Iaşi-Albiţa, pe raza localităţii de frontieră Tomeşti, un autoturism marca Peugeot, înmatriculat în judeţul Iaşi, condus de ieşeanul Sebastian S., în vârstă de 28 ani.

Deoarece, pe timpul controlului documentelor, tânărul  emana halenă alcoolică a fost condus la sediul  Serviciului Poliţiei Rutiere Iaşi unde a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând o alcoolemie de 0,78 mg/l în aerul expirat.

În cauză a fost întocmită lucrare penală bărbatului sub aspectul săvârşirii infracţiunii de: conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.

Leave a Comment