Google

Depistat în trafic la volanul unui autoturism deşi consumase băuturi alcoolice

Written on:ianuarie 10, 2014
Comments
Add One

pol-frontieraPoliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au depistat în trafic, un bărbat conducând un autoturism, deşi consumase băuturi alcoolice.

Pe 09 ianuarie în jurul orei 01.30, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti, în timpul executării unei misiuni specifice, de supraveghere şi control în zona de competenţă, au oprit în trafic, pentru control, pe D.N. 26, pe comunicaţia Galaţi – Murgeni, în localitatea de frontieră Frumuşiţa, un autoturism marca Dacia Logan, condus de cetăţeanul român N.F. în vârstă de 51 ani, domiciliat în municipiul Galaţi.

Pe timpul controlului efectuat lucrătorii noştri au constatat că N. F., emana halenă alcoolică. Bărbatul a fost condus la sediul Serviciului Poliţiei Rutiere Galaţi unde a fost testat cu aparatul etilotest Dragger, rezultând o alcoolemie de 0,80 mg/l în aerul expirat. În conformitate cu prevederile legale în vigoare s-a procedat la conducerea cetăţeanului la o unitate spitalicească din municipiul Galaţi în vederea  prelevării probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Poliţiştii de frontieră au întocmit bărbatului lucrare penală sub apectul săvârşirii infracţiunii de: conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 mg/l alcool pur în sânge.

Leave a Comment