Google

Depistat in timp ce incerca sa intre ilegal in Romania

Written on:martie 4, 2014
Comments
Add One

Prut om in departarePolitistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Radauti-Prut au intocmit lucrare penala pe numele unui cetatean moldovean, care a incercat sa intre ilegal in  Romania.

In data de 03 martie 2014, politistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Radauti-Prut, pe timpul executarii unei misiuni specifice au observat, in apropierea podului peste raul Prut un barbat care se deplasa pe terasamentul existent spre interiorul teritoriului national.

Politistii de frontiera au procedat la interceptarea si legitimarea persoanei in cauza, dar deoarece barbatul nu avea documente asupra sa a fost condus la sediul S.P.F. Radauti Prut in vederea continuarii cercetarilor.

 Din cercetarile efectuate si din declaratiile persoanei, lucratorii nostri au stabilit ca aceasta este cetateanul moldovean O.A., in varsta de 46 de ani si a incercat sa intre ilegal in Romania trecand  peste raul Prut pe pilonii de sustinere ai podului vechi.

Pe numele cetateanului moldovean, politistii de frontiera au intocmit lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de trecere ilegala a frontierei de stat.

Leave a Comment