Google

DeNeA-ul are multă treabă la partidul Deputatului Repetent și al lui Liviu cel mai hoțoman de pe Lohan

Written on:septembrie 6, 2022
Comments are closed

Galbenii de la Vaslui cică s-au dedat la multe furăciuni mai ales în pandemie. Au furat și cei din Târgu’ Ieșilor, acolo a descălecat DeNeA-ul, dar și la Vaslui s-a furat pe rupte. Un terchea-berchea, cu carnet galben, de prin „metropola” dintre vii, că acolo e creierul galben al giudețului sarac, care trăia de pe azi pe mâine cu două hârburi de mașini cu care dădea lecții viitorilor șoferi, a ajuns în pandemie, prin detașare, evident, mare șăf la RAR Vaslui. Omul s-a angajat la o primărie de țară, după rețeta folosită și la Suceava, iar acolo a descălecat DeNeA-ul, însă la Vaslui mai durează că marele șăf Măscuță e pretin cu menistru’ Internelor, după care a fost detașat șăf la Registrul Auto Român filiala Vaslui. Aici curge și pică laolaltă, de omu’ a devenit „magnat” și e atent cu superiorul. Condițiile de promovare la galbeni sunt greu de îndeplinit. E absolut necesar să fii prost, să vrei să faci avere din furăciuni și să dai șăfului șpagă mare. E o rețetă de succes până vin băieții cu cătușele.

Deputatul Repetent și Lviu cel mai hoțoman de pe Lohan sunt copii pe lângă alți hoți promovați de Măscuță, mai ales în pandemie.

În context se lipește ca marca de scrisoare sloganul lui Băse de când era ministru la Transporturi. Aici sunt banii dumneavoastră! În pușculița PNL Vaslui și-n buzunarele largi ale lui Măscuță, fost menistru. Slugile lui Măscuță bagă și ei mâinile-n până la coate în „miere”, un exempl este chiar Deputatul Repetent. Așa că DeNeA-ul are treabă multă în giudețul sarac.

Apropo de furăciuni, se zice că detașatul din pandemie ar mai fi comis o furăciune mare de tot. A înființat omul o firmă pe care ar fi angajat fictiv mulți salariați, iar pe ei ar fi luat de la stat un purcoi de bani. Iar e surd și orb DeNeA-ul? La hoția asta a fost țepuit și un primar. Povestea stă să bubuie. Vom reveni.

Sorry, the comment form is closed at this time.