Google

De-un sfert de secol asistăm la genocid

Written on:februarie 24, 2016
Comments
Add One

iohanisNu e prea mult spus. Când 30 de copii se îmbolnăvesc simultan, câţiva mor în două-trei zile, iar ceilalţi rămân cu handicap toată viaţa şi slugoii politici puşi la conducerile spitalelor judeţene şi orăşeneşti „descentralizate” şi la Direcţiile judeţene de sănătate publică nici măcar nu raportează mai departe situaţia, pentru că nu se pricep, atât de tâmpiţi sunt, acesta nu-i genocid? Ceauşescu a fost executat de Iliescu pentru genocid. Însă acum în România ce este? Copiii şi nu numai, dar astăzi vorbim de copii pentru că ei reprezintă viitorul ţării, sunt omorâţi cu zile de sistemul sanitar condus de nişte slugi politice analfabete puse pe căpătuire, iar şcolarii nu mai învaţă limba română, decât aşa în treacăt, două-trei ore pe săptămână şi limba latină a fost scoasă de tot din şcoală. Aceste acţiuni nu înseamnă distrugerea poporului român? Dle preşedinte „pas cu pas” nu vedem vreun pas către normalizarea aşteptată. Se pare că dvs sunteţi interesat mai mult de soarta antenelor infractorului condamnat Voiculescu decât de soarta copiilor României.

Astăzi în judeţul Argeş, iar mâine în toată ţara vom vedea că E.coli, Rotavirus ori cine mai ştie ce virus cumpărat cu bani mulţi, dar la ofertă, de pe rafturile supermarketurilor, omoară copii şi nimeni nu ştie de ce mor aceştia. Apa, laptele praf ori laptele de vacă nu puteau să-i omoare. Fructele însă puteau să le dea viruşi mortali acestor copii. Au trecut zece zile până să se raporteze genocidul din judeţul Argeş. De ce s-a lăsat cu bună ştiinţă acest interval de timp? Pentru ca acei criminali care au comercializat moarte să poată şterge urmele. Crede cineva că medicii din Argeş n-au raportat mai departe? Cine crede se înşeală. Medicii au raportat mai departe, pentru că legea îi obligă pe medici să raporteze dacă au mai mult de trei cazuri. Şi au raportat. Problema se mută aşadar la managerii spitalelor şi conducerea Direcţiei de sănătate publică. În fruntea acestor unităţi sunt mizerii umane, slugi politice. Analfabeţii din fruntea acestor unităţi publice, aflate, conform legii, în slujba celor mulţi, dar care ştiu doar să pupe dosurile şefilor şi să lipească afişe, au făcut şi ei o „afacere” cu criminalii care au vândut moarte la tarabă şi la ofertă sau superofertă. Criminalii şi slugoii politici trebuie împuşcaţi în piaţa publică.

La Constanţa, un „om de afaceri” vinde carne de la rezervele statului. Carnea vine dinainte de 1989, dar „afaceristul” din „patria” baronului Mazăre a zis să dea şi el un „tun” că doar în România cei mulţi „înghit” orice.

Acesta este un alt exemplu că în România nu guvernează legea, dle preşedinte pas cu pas şi dle premier tehnocrat! (Continuarea o citiţi în ediţia tipărită a regionalului Informatorul Moldovei de miercuri 24 februarie 2016)

Leave a Comment