Google

De meserie hot!

Written on:februarie 26, 2014
Comments
Add One

catuse arestatiPoliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Huşi au reuşit identificarea unui tânăr care, în perioada 15-23.02.2014, a comis 5 infracțiuni de furt calificat și 4 infracțiuni de tentativă la furt calificat.

Efectuând cercetări în dosarele penale înregistrate ca urmare a plângerilor depuse de mai multe persoane din municipiul Huși și din comunele Drînceni și Stănilești, polițiștii au probat activitatea infracțională a lui V. Andrei, de 21 ani, din orașul Negrești. Acesta, în cursul lunii februarie a.c.,  a pătruns prin efracție în incintele a 3 societăți comerciale (2 din municipiul Huși și 1 din comuna Stănilești), reușind să sustragă în total suma de 250 lei și un cd-player portabil.

De asemenea, cel în cauză a pătruns în același mod în 6 locuințe, din comunele Drînceni, Stănilești și din municipiul Huși, cu scopul de a sustrage bunuri. Tânărul a reușit astfel să intre în posesia a 2 telefoane mobile, a unui aparat foto, a unor articole de îmbrăcăminte și a sumei de 200 lei. Acestea au fost sustrase din 2 dintre cele 6 locuințe, în celelalte 4 negăsind  bunuri  de valoare.

Valoarea totală a bunurilor însușite pe nedrept de către V. Andrei este de 2000 lei, creând totodată importante pagube prin spargerea geamurilor ferestrelor.

Acesta a fost reţinut în ziua de 23.02.2014 pentru 24 ore de către poliţişti şi a fost prezentat ulterior la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi, respectiv Judecătoria Huşi. Instanţa a emis pe numele lui V. Andrei mandat de arestare preventivă pe durata a 30 de zile, pentru săvârşirea a 5 infracţiuni de furt calificat și a 4 tentative la furt calificat.

Leave a Comment