Google

De anul acesta, cursa aeriana Iasi – Venetia cu Wizz Air!

Written on:septembrie 11, 2014
Comments
Add One

avionAeroportul Iasi anunta venirea primei companii aeriene low-cost, WIZZ AIR. Aeroportul International Iasi dezvolta un nou parteneriat, pe langa cele existente cu TAROM si Austrian Airlines, cu una dintre cele mai mari si serioase companii de profil low-cost din piata aviatiei. Prima ruta anuntata in 2014 este o destinatie noua pentru ieseni, Venetia (Treviso), chiar din toamna aceasta. Vom reveni cu mai multe detalii in zilele urmatoare.

Ramane prioritara politica Aeroportului Iasi de diversificare a rutelor. Iasul trebuie sa fie conectat de cat mai multe centre economice dezvoltate. Sansa de a se dezvolta ca regiune si comunitate locala este strans legata de numarul mare de legaturi aeriene directe. Fiecare ruta nou deschisa apropie cultura socio-economica a acelei zone de Iasi, faciliteaza inputul de investitie pentru ca iesenii sa se simta cu adevarat europeni.

Venirea primei companii aeriene low-cost pe Aeroportul Iasi este un raspuns la asteptarile iesenilor si o veste extraordinara pentru toti locuitorii din Regiunea de N-E.

Noua ruta directa Iasi – Venetia operata de catre Wizz Air vine sa completeze nevoia comunitatii iesene de fi mai aproape de unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, un important centru economic deopotriva si un loc unde exista o mare comunitate de romani.

Leave a Comment