Google

DAPPP Iasi scoate la licitaţie 69 locuri de parcare de reşedinţă

Written on:februarie 21, 2014
Comments
Add One

blocuri anlMunicipalitatea continuă şi în acest an să închirieze locuri de parcare de reşedinţă prin intermediul Direcţiei de Administrare a Patrimoniului Public şi Privat (DAPPP). Astfel, ieşenii îşi pot rezerva un loc de parcare în apropierea locuinţei, preţul închirierii fiind stabilit în urma lictaţiilor publice cu strigare.

În toate cartierele
Până la jumătatea lunii martie vor fi licitate 69 de locuri de parcare în cartierele Nicolina, Dacia, Alexandru cel Bun, Tudor Vladimirescu şi Păcurari. Cele mai multe locuri vor fi disponibile pe Aleea Tudor Neculai, în două zone fiind scoase la licitaţie 24 de spaţii. Aceste parcări de reşedinţă sunt amenajate prin dezafectarea garajelor individuale şi reconfigurarea spaţiului.  Până pe 14 martie vor mai fi scoase la licitaţie locuri de parcare pe Aleea Rozelor, Aleea Sucidava, Canta, Bd. Alexandru cel Bun, bd. Tudor Vladimirescu.

Acte necesare
Locurile de parcare pot fi închiriate de locatarii blocurilor aflate în preajma acestora, după ce DAPPP le inventariază şi le numerotează. Locatarii persoane fizice nu pot închiria mai mult de un loc de parcare. Pentru înscrierea la licitaţie, locatarii trebuie să depună un dosar ce cuprinde copia actului de identitate a doritorului, copia actelor de proprietate sau închiriere a locuinţei, copia actului de proprietate a autoturismului pentru care se doreşte locul de parcare şi certificatul de atestare fiscală eliberat de DEFPL Iaşi. Participantul la licitaţie trebuie să achite taxe totale de 65 lei ce cuprind garanţia de participare (50 lei), taxa de participare (5 lei) şi preţul documentaţiei (10 lei pe loc de parcare). Relaţii suplimentare privind procurarea documentaţiei şi condiţiile de participare se pot obţine de la sediul DAPPP din str. Smârdan nr. 5, cam. 9, parter, telefon 0232/264.246 int. 22 sau 42.

Unde sunt
În următoarele trei săptămâni vor fi organizate mai multe licitaţii. Pe 20 februarie vor fi închiriate 13 locuri de parcare situate în Al. T. Neculai, nr. 49. Imobilele cu drept de participare la licitaţie sunt blocurile 976, 967, 965. Pe 25 februarie, o nouă licitaţie va fi organizată pentru 11 locuri de parcare situate în Al. T. Neculai, nr. 153. Imobilele cu drept de participare sunt blocurile 1017 şi 1018. Miercuri. 26 februarie va fi licitaţia pentru două locuri în Al. Decebal nr. 20 la care pot participa locatarii blocurilor U2, U3, U4 şi B4. O zi mai târziu, pe 27 februarie vor fi scoase 8 locuri pe Aleea Rozelor 44. Licitaţiile lunii viitoare încep pe 3 martie cu cea pentru închirierea a două locuri pe şos. Păcurari nr. 35. Pe 4 martie vor fi licitate trei locuri din Al. Rozelor nr. 8. Alte 6 locuri vor fi disponibile pe bdul Ştefan cel Mare nr. 3 pe 6 martie, zi în care sunt scoase la licitaţie şi două locuri în Tudor Vladimirescu şi încă două în Alexandru. Urmează pe 10 martie, procedura pentru 7 locuri pe strada Buridava nr. 10, iar pe 11 martie licitaţia pentru cinci locuri în T. Vladimirescu nr. 5. Patru locuri de parcare vor fi scoase pe 12 martie în două amplasamente pe Al. Sucidava. Perioada vizată se va încheia pe 13 martie cu licitaţia pentru patru locuri în strada Canta nr. 6.

Leave a Comment