Google

Dă bâta în mâna prostului și o să vezi de ce e în stare…

Written on:septembrie 27, 2020
Comments
Add One

Pamflet

Geacă de piele mi-am tras, ochelari negri mi-am tras, vezi ce jmecher sunt? Ghici ghicitoarea mea cine-i acest individ cu bâta în mână?E candidat dar și ministru. Legea e încălcată dar ciocu’ mic, popor, că noi suntem la putere! Dacă ești candidat, spune legea foarte clar, ești automat suspendat din funcția publică pe care o deții din greșeală sau pe merit. Azi cei de la putere încalcă legile zi de zi și dacă mai mârâie cineva este redus imediat la tăcere. Totodat, penalii cu fapte dovedite prin înregistrări adevărate sunt lăsați să joace în arena politică. Noaptea ca hoții, îmbrăcați în geci de piele, oamenii își cumpără, fură sau pur și simplu iau voturile necesare pentru a sta la putere, adică la borcanul cu miere. Când va veni scadența e greu de spus, pentru că poporul român are o istorie bogată în trădări, ocupație și biruri plătite înaltelor porți.

Că ei lucrează pe toată lumea în folos propriu noaptea ca hoții e adevărat, însă poporul doarme pentru câteva zeci de ani de acum încolo.

Au cărat recent cu autocarele cetățeani și le-au făcut vize de flotant în localită unde au nevoie de voturi. Când au apărut întrebări cu privire la această gravă ilegalitate, s-a stricat sistemul și se va repara după alegerile parlamentare, adică după ce vor măslui câte voturi au nevoie cei de la putere ca să rămână acolo încă vreo câțiva ani pentru a vinde și ce a mai rămas nevândut în România. Interesant este că totul se face la vedere, iar Europa și America nu văd, au uitat de statul de drept. Europa și America au nevoie de trădători în fruntea țării.

Somn ușor popor și spor la ciordeală jmecherilor!

Leave a Comment