Google

Cum încearcă unii ratați să-și facă imagine pe seama altora cu notorietate atacând teme false!

Written on:octombrie 16, 2017
Comments
Add One

S-a trezit Cătălin Ivan, un veritabil cărător de genți pe la partid, o veritabilă slugă de partid să predea lecții de moralitate unuia care a condus (bine sau rău, e discutabil) ani la rând un județ, iar acum este liderul celui mai mare partid din România! Iar sunt obligat să încep articolul de față amintindu-mi de Prostia Omenească a lui Ion Creangă. Și spun acum că dacă o să găsesc proști mai mari n-o să mă mai uit vreodată pe scena politică românească, indiferent ce s-ar întâmpla.

Cine era Cătălin Ivan înainte de a fi propulsat de PSD în fotoliul de europarlamentar? Un mucos care peria șeful ca să parvină.

La Iași însă probabil s-a răsturnat recent vreo căruță cu glumeți din Prostia Omenească. Nu demult primarul Chirica, omul promovat de fostul primar Gheorghe Nichita, de la un neica nimeni la cărător de geantă și apoi viceprimar, pe spatele Partidului Social Democrat, s-a trezit să vorbească el de taxă de primă înmatriculare sau să contrazică hotărâri ale partidului și asta după ce l-a votat pe Dragnea președinte cu ambele mâini. Câteva cuvinte se merită a fi spuse și despre Gigi Nichita. Acesta era un biet ingineraș de țevi când a fost promovat viceprimar de singurul primar din ultimii ani ales de către ieșeni în fruntea capitalei Moldovei. Pentru cei care nu știu, profesorul universitar dr., Excelența Sa Constantin Simirad a fost primarul ales de ieșeni fără a fi promovat de cineva în funcții vizibile ca apoi să-și „omoare” stăpânul ca să-i ia funcția. Excelența Sa este ultimul primar ales cu adevărat de ieșeni, care și-a făcut partid nou, a candidat la funcția de primar și ieșenii l-au ales datorită valorii și notorietății sale. Excelența Sa a făcut marea grșeală de a-l promova pe Gheorghe Nichita înainte de a pleca ambasador și așa s-a trezit Gigi primar. Mai nemulțumit omu’ nu i-a ajuns zeciuiala și a crescut nivelul comisionului, spun gurile rele, dar a căzut în cap de la înălțime. Și-a rupt gâtul politic. Atunci când a candidat din partea altui partid, el, omul care credea că ieșenii sunt în limbă după persoana sa, a luat vreo 2%. Aceste procente au fost obținute din milă și pentru că mai avea alături pe alții mai de valoare, mai serioși, chiar dacă sunt necunoscuți publicului.

Mihăiță, cel care și-a săpat șeful până i-a luat funcția, repetă scenariul. Probabil tot la fel va ateriza de la înălțime ca și fostul său șef. Dacă mâine ar candida Mihai Chirica dar nu din partea PSD ar lua cam tot cât a luat, ca procente vorbind, Gheorghe Nichita. Continuare în ediția tipărită a regionalului Informatorul Moldovei de miercuri 18 octombrie 2017.

Leave a Comment