Google

Cu maşină furată, beat şi fără permis a intrat într-un cap de pod

Written on:februarie 2, 2015
Comments
Add One

politie rutieraDoi bărbați au suferit vătămări corporale grave după ce au fost implicați în două accidente rutiere. Conducătorii auto nu aveau experiență în conducere.

În noaptea de 31.01/01.02.2015 am fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe DJ 248, în afara localității Rebricea, a avut loc un accident de circulație soldat cu vătămarea corporală a unei persoane. Polițiștii Serviciului Rutier au găsit la locul producerii acestuia un autovehicul în care se afla un tânăr de aproximativ 20 ani, în stare de inconștiență. După intervenția echipajului de descarcerare, conducătorul auto a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, fiind internat cu diagnosticul „comă grad IV, fractură membru inferior”.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în noaptea respectivă, autovehiculul în cauză a fost sustras din curtea locuinței unui bărbat de 53 ani, din comuna Vulturești. Conducătorul auto, identificat de polițiști în persoana lui        D. Andrei, de 20 ani, din comuna Drăgușeni, județul Iași, a condus autovehiculul pe DJ 248. În afara localității Rebricea, pe fondul vitezei neregulamentare și a lipsei de experiență în conducere, acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, iar autovehiculul a lovit un cap de pod de pe partea stângă a părții carosabile.

La verificarea în baza de date privind posesorii de permise de conducere, polițiștii au constatat faptul că D. Andrei nu posedă un astfel de document. Tânărului i-au fost prelevate mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele acestuia polițiștii au întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt în scop de folosință, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, vătămare corporală din culpă și conducere sub influența alcoolului (având în vedere faptul că din declarațiile martorilor rezultă că tânărul a consumat băuturi alcoolice în seara respectivă).

Leave a Comment