Google

Cu acte false pe drumurile patriei

Written on:mai 14, 2014
Comments
Add One

VW pasat frontieraPolitistii de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oancea au intocmit lucrare penala unui barbat care conducea un autovehicul ce nu avea drept de circulatie in Romania.

In data de 13 mai a.c., in jurul orei 19.50 pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice, de supraveghere si control, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Oancea a oprit, in trafic, pentru control, pe raza localitatii de frontiera Cavadinesti, un autoturism marca Volkswagen Passat, inmatriculat in Bulgaria, condus de cetateanul roman Danut T., in varsta de 36 de ani.

Cu ocazia efectuarii verificarilor specifice, politistii de frontiera au constatat ca talonul care atesta efectuarea inspectiei tehnice a autoturismului nu indeplineste conditiile de forma si de fond ale unuia autentic, fiind fals.

Pe numele soferului, politistii de frontiera au intocmit lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de uz de fals.

Mercedes cu asigurarea tip carte verde falsa descoperit la Galati-rutier

Politistii de frontiera au depistat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier un cetatean din Republica Moldova care conducea un autoturism marca Mercedes, pentru care a prezentat la control o  asigurarea tip carte verde falsa.

In ziua de 13 mai a.c., in jurul orei 11.30, in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei de stat, Valeriu B., cetatean al Republicii Moldova, in varsta de 39 de ani, conducand un autoturism marca Mercedes.

La controlul de frontiera, la solicitarea lucratorilor nostri, pe langa documentele personale Valeriu B. a prezentat si asigurarea tip carte verde a autoturismului.

Existand suspiciuni cu privire la autenticitatea asigurarii tip carte verde prezentate la control, autoturismul in cauza a fost trecut in linia a II-a de control pentru verificari suplimentare, ocazie cu care lucratorii nostri au constatat ca aceasta este falsa.

Politistii de frontiera i-au intocmit barbatului dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de fals in inscrisuri sub semnatura privata.

Leave a Comment