Google

CSMS Iasi sarbatoreste revenirea in liga I

Written on:iunie 5, 2014
Comments
Add One

Fotbal BTPromovată matematic, echipa ieşeană doreşte să facă un meci spectacol la ultima confruntare din Liga a II-a. Sâmbătă, 7 iunie, de la ora 20, ieşenii sunt aşteptaţi în Copou la „Sărbătoarea promovării”, care va încununa meciul CSMS Iaşi – ACS Berceni.

La cererea conducerii echipei ieşene, federaţia a fost de acord ca acest ultim meci din liga secundă, când Iaşul este deja matematic promovată, să se desfăşoare în nocturnă. Suporterii ieșeni sunt aşteptați astfel la o adevărată sărbătoare. Organizatorii promit că nu va fi un simplu meci de fotbal, ci un spectacol care să încheie aşa cum trebuie un sezon excelent. Pentru o participare cât mai numeroasă, clubul a decis ca sâmbătă seara să se poată intra gratuit pe stadion. „Este important că Iaşul are din nou echipă în Liga I. A fost un sezon greu, am încercat să obţinem maxim de la fiecare meci, acum e normal să sărbătorim. Mă simt bine la Iaşi şi aş vrea să rămân”, a spus Marius Lăcătuș, antrenorul CSMS Iași, citat de site-ul oficial al grupării din Copou.

Pregătiri pentru Liga I
Clubul ieşean a reuşit să păstreze primul loc în cadrul meciurilor play-off fiind, conform clasamentului, promovată încă de la meciul de acum două etape, cu formaţia din Clinceni. După un sezon greu, dar încununat de succes, echipa ieşeană este la momentul unui bilanţ, dar şi la începutul pregătirii pentru prima scenă fotbalistică a ţării. „Toate partidele au fost importante, am construit această promovare pas cu pas. Fiecare victorie a însemnat o cărămidă la construcţia acestei promovări. A fost important că am abordat toate jocurile cu aceeaşi concentrare, la fel de determinaţi. Pentru noi toate meciurile au fost importante, nu doar cele cu adversarii din partea superioară a clasamentului. Victoriile aduc încredere”, a declarat Florin Prunea, preşedintele clubului pentru un ziar naţional de sport.

Leave a Comment