Google

Covidul omoară puțini oameni în raport cu nebunii care n-au permis de conducere dar se urcă la volan

Written on:mai 19, 2020
Comments
Add One

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora au depistat în trafic un bărbat care conducea un autoturism şi a prezentat la control un permis de conducere ce prezentă suspiciuni de contrafacere.

În data de 18 mai a.c., în jurul orei 22.00, poliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ţuţora au oprit în localitatea de frontieră Moreni, județul Iași, un autoturism marca Renault, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român I.N., în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi.

Cu ocazia controlului, la solicitarea documentelor, bărbatul a prezentat un permis de conducere cu însemnele autorităţilor din Serbia. În urma verificărilor, colegii noştri au constatat că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere valabil.

Cu privire la cele constatate I.N. a declarat că a obţinut documentul prezentat la control în Serbia şi nu avea cunoştinţă că acesta ar putea fi fals.

În cauză a fost întocmită lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice unui vehicul fără permis. Totodată, colegii noştri continuă efectuarea cercetărilor în vederea stabilirea elementelor constitutive ale infracţiunilor de  fals material în înscrisuri oficiale şi uz de fals.

În vizită la părinţi cu autoturismul, deşi nu deţinea permis de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni efectuează cercetări cu privire la o tânără depistată în trafic, la volan, deşi nu a obţinut niciodată acest drept.

În data de 18 mai a.c., în jurul orei 22.00, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control în zona de competenţă, un echipaj din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Răducăneni – I.T.P.F. Iași a oprit pentru control, în localitatea de frontieră Răducăneni-judeţul Iaşi, un autoturism marca Nissan Terano II, înmatriculat în România, condus de ieşeanca P.B., în vârstă de 27 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, persoana în cauză nu a putut prezenta un permis de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că tânăra nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

Cu privire la cele constatate P.B. a declarat că intenţiona să meargă în vizită la părinţi şi consideră că are abilităţi necesare pentru a conduce, chiar dacă nu a obţinut niciodată acest drept.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Depistat la volan, fără permis de conducere

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila efectuează cercetări cu privire la un bărbat depistat în trafic, la volan, deşi nu deținea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În data de 18 mai a.c., în jurul orei 15.40, pe timpul desfăşurării unei misiuni specifice de supraveghere şi control, un echipaj al poliţiei de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iaşi a oprit, pe raza localității de frontieră Gropeni – județul Brăila, un ansamblu rutier format dintr-un tractor și o remorcă, condus de brăileanul O.I., în vârstă de 45 de ani.

Cu ocazia efectuării controlului, conducătorul auto nu a putut prezenta permisul de conducere, fapt pentru care poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că bărbatul nu a obținut niciodată dreptul de a conduce autovehicule.

În cauză, sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Leave a Comment