Google

COVID-19 intră în Biserică și ocolește secțiile de vot?

Written on:octombrie 20, 2020
Comments
Add One

Părintele Calistrat Chifan, de la Mănăstirea Vlădiceni din județul Iași, a reacționat pe tema celor mai recente restricții introduse de guvernanți, printre care interzicerea pelerinajelor în alte județe

„Mitropolitul Teofan a stabilit reguli foarte exacte privind pelerinajul, nu s-a mai concentrat pe două-trei zile, ci pe perioada de 10 zile, astfel că atunci când vin autocare să intre în ordine, cu distanță, mască, dezinfectant. Să fim atenți că înainte de a guverna oamenii lumea guvernează Dumnezeu. E interesant că acest COVID nu intră într-un mall, nu a intrat în secțiile de vot.

Dl Arafat se poartă ca Zeus, ca Nostradamus, doar că dumnealui confundă abuzul cu anumite restricții, își asuma această putere peste Sinodul BOR, peste poziția Patriarhului Daniel care nu a fost consultat. Nu pot să-ți bati joc de sufletul român. Trebuie să arăți un pic de respect față de popor.

Nu mă interesează de restaurante, că acolo merge cine are bani, dar la biserică vine orice sărac.

Ne putem infecta la biserică, dar în spațiile de vot de ce nu ne-am putut infecta până când edilii nu și-au luat scaunele moi? Eu sunt de acord cu hotărârile, dar nu cu abuzurile. Și de Crăciun vor spune că virusul este ortodox și vine la Biserică”.

Leave a Comment