Google

Copil salvat dintr-un autoturism implicat intr-un accident

Written on:iulie 23, 2014
Comments
Add One

pol frontiera langa aro in campPolitisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Romanesti au intervenit pentru a salva un minor care ramasese blocat intr-un autoturism rasturnat in urma producerii unui accident rutier.

In data de 22 iulie a.c., in jurul orei 17.00 pe timpul efectuarii unei misiuni specifice de supraveghere in zona de competenta, politisti de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Romanesti – I.T.P.F. Iasi au observat, in localitatea de frontiera Santa Mare, un autoturism rasturnat in urma producerii unui accident rutier.

La fata locului, politistii de frontiera au constatat ca in afara autoturismului se aflau doua persoane adulte care nu prezentau leziuni, iar in interior, era blocat un minor.

Lucratorii nostri impreuna cu adultii au procedat imediat la scoaterea copilului din mijlocul de transport. Din cauza impactului, masina a fost cuprinsa de flacari si a ars in totalitate.

Imediat, politistii de frontiera au apelat numarul unic de urgenta 112 si au transportat cu autospeciala din dotare, minorul, in varsta de 6 ani, si pe mama acestuia,  pana in intampinarea ambulantei.

Din localitatea Stefanesti cele doua persoane au fost preluate de un echipaj S.M.U.R.D. si transportate de urgenta la Spitalul Municipal Botosani, pentru acordarea de ingrijiri medicale de specialitate.

Ulterior, la fata locului au intervenit echipaje ale pompierilor si politiei rutiere, pentru cercetarea evenimentului.

Purtator de cuvant al I.T.P.F. Iasi:

Leave a Comment