Google

Copiii din Botoşani şi-au desenat drepturile în Parcul Eminescu

Written on:iunie 1, 2014
Comments
Add One

copii desenand BTPeste 80 de copii de la câteva şcoli  gimnaziale din Botoşani (numerele 11, 13, 14, 16) si o şcoală  din comuna Corni, precum şi de la  Grădiniţa nr. 3  din Botoşani s-au apucat să deseneze  de zor azi, începând de la prânz, pe aleile parcului Mihai Eminescu. Lor li s-au alăturat  curând şi alţi copii aflaţi la plimbare, care au primit cretă colorată şi îndrumări de la organizatori. Totul  în acordurile concertului susţinut în aer liber de Grupul Cheia Sol Botoşani.

În ciuda vremii noroase, cu stropi de ploaie, copiii, asistaţi de educatori şi părinţi, lucrând uneori sub umbrelă, au izbutit să-şi termine cu bine operele de artă care au stârnit interesul şi comentariile favorabile ale trecătorilor.
Tema desenelor  – Drepturile copiilor aşa cum le văd ei – şi premiile, constând în cărţi cu benzi desenate şi publicaţii, au fost  asigurate de Centrul Europe Direct Botoşani.
Scânteia iniţiativei a venit de la doamna profesoară Alina Gavril de la Şcoala nr. 11 Botoşani.
Pe 2 iunie, începând de la orele 13,00,  la Şcoala 11 Botoşani are loc o nouă activitate în temă, dedicată, de asemenea Zilei Copilului.

Leave a Comment