Google

Contrabanda cu tigari infloreste chiar daca a venit toamna!

Written on:septembrie 29, 2014
Comments
Add One

tigari pol caine26 de percheziţii domiciliare pe raza judeţului Galaţi pentru destructurarea unei reţele de contrabandă cu ţigări

Pe 29 septembrie, în jurul orei 06.00, poliţişti de frontieră din cadrul Serviciilor Teritoriale ale Poliţiei de Frontieră Galaţi, Sectoarelor Poliţiei de Frontieră Galaţi, Oancea, Folteşti şi Brăila, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Galaţi, au declanşat o acţiune specifică pentru destructurarea unui grup infracţional organizat, specializat în săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi grup infracţional organizat.

Sunt în desfăşurare 26 de percheziţii domiciliare la mai multe locaţii de pe raza judeţui Galaţi la care participă poliţişti de frontieră şi efective de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Galaţi, fiind puse în aplicare 35 mandate de aducere la audieri, fiind vizaţi şi 5 agenţi din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontiera Oancea.

Cercetările în cauză continuă, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. la finalizare urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Documentarea activităţii infracţionale a suspecţilor a fost realizată cu suportul de specialitate al Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă.

Leave a Comment