Google

Contrabanda cu tigări e-n floare la Galati

Written on:februarie 13, 2014
Comments
Add One

renault megane in vamaPoliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi au descoperit 8400 ţigarete cu timbru de acciză de R. Moldova ascunse între bara de protecţie şi radiator a unui autoturism marca Renault Laguna.

În data de 12 februarie a.c., ora 06.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Compartimentului Sprijin Operativ a S.T.P.F. Galaţi, pe timpul desfăşurării unei acţiuni pe linia prevenirii şi combaterii traficului ilicit cu ţigări, pentru valorificarea unei informaţii aflate în lucru au oprit în trafic, pentru control, pe raza municipiului Galaţi, autoturismul marca Renault Laguna, condus de Anatolie P., cetăţean cu dublă cetăţenie, română şi R. Moldova, în vârstă de 49 ani.

În vederea efectuării unui control amănunţit, persoana şi autoturismul au fost conduse la sediul S.T.P.F. Galaţi, ocazie cu care poliţiştii de frontieră au descoperit într-un locaş special amenajat în partea din faţă a autoturismului, între bara de protecţie şi radiator, cantitatea de 8.400 ţigarete, marca Plugaru, cu timbru de acciză R. Moldova.

Bunurile au fost predate lucrătorilor D.R.A.O.V. Galaţi, care au dispus sancţionarea contravenţională a bărbatului cu amendă în valoare de 5.000 lei şi reţinerea întregii cantităţi de ţigări şi a autoturismului în vederea confiscării.

Leave a Comment