Google

Contrabanda cu piese auto

Written on:august 22, 2014
Comments
Add One

pol-frontieraPoliţişti de frontieră din cadrul Sectorului Poliţie de Frontieră Huşi au descoperit, cu ocazia unui control specific, 191 de piese auto, in valoare de 22.100 lei, pentru care şoferul nu poseda documente de provenienţă.

In ziua de 20 august a.c., in jurul orei 21.30, o patrulă a poliţiei de frontieră  din cadrul Sectorului Poliţie de Frontieră Huşi/I.T.P.F. Iaşi, care executa o misiune specifică de supraveghere şi control in zona de competenţă, a oprit pe comunicaţia  D.N.28, pe direcţia localităţii de frontieră Ghermăneşti, o autoutilitară marca Ford Transit, culoare alba, cu numere de inmatriculare britanice, condusă de Sergiu P., persoană cu dublă cetăţenie, romană şi R.Moldova, in varstă de 34 de ani.

La controlul efectuat de poliţiştii de frontieră asupra autoutilitarei au fost descoperite 191 piese auto, provenind de la mai multe mărci auto, pentru care  şoferul nu a putut prezenta documente de provenienţă şi care urmau a fi valorificate pe teritoriul R.Moldova.

Persoana a fost sancţionată contravenţional cu amendă in valoare de 500 lei, iar bunurile, in valoare de 22.100 lei, au fost ridicate in vederea confiscării.

Leave a Comment