Google

Conducere pe drumurile publice a unui autoturism neinmatriculat

Written on:iulie 1, 2014
Comments
Add One

mitsubishiPolitisti de frontiera din cadrul P.T.F. Albita au depistat la controlul de frontiera un cetatean care s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei conducand un autoturism radiat din circulatie.

In data de 30 iunie a.c., in jurul orei 19.30, la P.T.F. Albita / I.T.P.F. Iasi, s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei cetateanul Ion Z. R., in varsta de 29 de ani, conducand un autoturism marca BMW, cu numere de inmatriculare spaniole.

La controlul de frontiera s-a constatat ca mijlocul de transport este radiat din circulatie  de catre autoritatile spaniole.

In legatura cu cele constatate, Ion Z.R. a declarat ca a cumparat autoturismul in cauza, cu suma de 5000 euro de la o firma de profil din Spania, ocazie cu care a primit documentele autoturismului, iar reprezentantul firmei l-a asigurat ca poate circula si ca nu stia ca autoturismul este radiat din circulatie.

Politistii de frontiera, i-au intocmit lucrare penala sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neinmatriculat.

Leave a Comment