Google

Conducere ansamblu de vehicule fara categorie corespunzatoare

Written on:iunie 19, 2014
Comments
Add One

Masina in vamaPolitisti de frontiera din cadrul S.P.F. Husi – I.T.P.F. Iasi au depistat un cetatean roman care conducea un ansamblu de vehicule fara a avea permis de conducere pentru categoria corespunzatoare.

In data de 19 iunie a.c., ora 00.15, un echipaj al politiei de frontiera din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Husi, pe timpul desfasurarii unei misiuni specifice, a oprit in trafic pentru control pe comunicatia D.E. 581, pe raza localitatii Husi, un ansamblu de vehicule format din autoutilitara marca Ford si remorca marca Humbaur condus de cetateanul roman Dumitru C.V. in varsta de 28 ani.

La solicitarea politistilor de frontiera, Dumitru C.V., a prezentat permisul de conducere eliberat de catre autoritatile romane pentru categoriile AM, A1, A2, A, B1, B insa, pentru a conduce ansamblul de vehicule format din autoutilitara si remorca, cetateanul in cauza trebuia sa posede si categoriile C si E.

Politistii de frontiera au intocmit lucrare penala barbatului, sub aspectul savarsirii infractiunii de conducere pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere de catre o persoana al carei permis de conducere este necorespunzator categoriei sau subcategoriei din care face parte vehiculul respectiv, urmand a fi prezentat Parchetului de pe langa Judecatoria Husi cu propunerile legale

 

Leave a Comment