Google

Conducător auto cu permis de conducere fals depistat la P.T.F. Albiţa

Written on:septembrie 9, 2014
Comments are closed

IMG3Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa /I.T.P.F. Iaşi au intocmit dosar penal unui bărbat care conducea un autoturism avand  permisul de conducere fals.

In data de 08 septembrie a.c., s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, Ion B., cu cetăţenie romană şi R. Moldova, in varstă de 24 ani, conducand un autoturism marca Honda, inmatriculat in Germania.

La controlul de frontieră pe langă celelalte documente, bărbatul a prezentat şi un permis de conducere valabil pentru categoriile A, B şi C.

Avand suspiciuni asupra autenticităţii permisului de conducere, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări specifice in urma cărora au constatat faptul că documentul nu indeplineşte condiţiile de formă şi de fond ale unuia autentic fiind fals total.

Cu privire la cele constatate Ion B. a declarat că avea cunoştinţă despre faptul că permisul prezentat la control este fals. Acest a mai adăugat că a obţinut permisul prin intermediul unui bărbat din municipiul Chişinău, căruia i-a dat suma de 150 euro.

Poliţiştii de frontieră au intocmit bărbatului dosar penal sub aspectul săvarşirii infracţiunii de uz de fals.

Sorry, the comment form is closed at this time.