Google

Comunicat de presă Proiect european Dansează pentru sănătatea ta, trăiește-ți pasiunea inimii

Written on:septembrie 2, 2019
Comments are closed

Asociația Clubul Sportiv “Kasta Morrely Star” Iași susține promovarea și asimiliarea unui stil de viață sănătos în rândul ieșenilor prin arta dansului.

Dansul se bucură de o gamă largă de beneficii fizice și mentale, cuprinzând: condiția îmbunătățită a inimii și a plămânilor; forța musculară, rezistența și capacitatea locomotorie crescute; îmbunătățirea tonusului și forței musculare; controlarea greutății; oasele mai puternice și riscul redus de osteoporoză; o mai bună coordonare, agilitate și flexibilitate; echilibrul și conștientizarea spațială dezvoltate; sporirea încrederii în condiția fizică; îmbunătățirea funcționării psihice; ameliorarea bunăstării generale și psihologice; mai multă încredere și respect de sine; abilități sociale mai bune.

Astfel, în cadrul proiectului Dansează pentru sănătatea ta, trăiește-ți pasiunea inimii, Clubul Sportiv “Kasta Morrely Star” are plăcerea de a invita ieșenii să se bucure de beneficiile dansului în sesiuni deschise de dans sportiv, ce vor avea loc în datele de 14, 21 și 28 Septembrie 2019 în aer liber, în Piața Unirii. Tinerii sportivi vă vor invita, prin pași de dans, să descoperiți puterea dansului de animator al energiilor colective.

Proiectul Dansează pentru sănătatea ta, trăiește-ți pasiunea inimii este cofinanțat prin Programul Erasmus+ Sport al Uniunii Europene.

Proiectul este implementat într-un consorțiu de parteneriat între Asociația Clubul Sportiv “Kasta Morrely Star” Iași, Youth Alliance – Krusevo din Macedonia și Development Youth & Sports Association din Turcia.

Pentru a urmări detalii privind sesiunile deschise de dans va invităm să  urmăriți pagina de Facebook You Can Dance și pagina proiectului www.youcandance.org.

Coordonator proiect,

Mihaela Clincu

Sorry, the comment form is closed at this time.