Google

Cod roşu în politică!

Written on:ianuarie 30, 2014
Comments
Add One

justitie legata la un ochiJustiţia îşi bate joc de popor decimând cel mai cinstit Guvern şi cel mai reprezentativ şi cinstit Parlament.

Aşa nu se mai poate. Ca simplu cetăţean mă opun acţiunilor distructive ale Justiţiei. Cel mai cinstit Guvern şi cel mai reprezentativ Parlament din istoria postdecembristă a României riscă să rămână fără membri. Dar ce spun eu? România riscă să intre în colaps din cauza Justiţiei oarbe care trimite după gratii toată clasa politică românească, toţi fruntaşii politici aleşi cu peste 70% dintre voturile cetăţenilor. Nu se poate aşa ceva! Ce ne vom face fără politicieni, fără aceste creiere care s-au pus trup şi suflet în slujba poporului care i-a ales în urale, miros de rachiu şi mici? Ar trebui instituit cod roşu în politică, zăpada şi gerul nu reprezintă mare lucru pentru popor şi ţară, că România ştie ce înseamnă iarna, dar fără politicieni de frunte care să lucreze pentru popor şi zi şi noapte ce va face această ţărişoară aprig lovită de soarta numită Justiţie?

Ce i-o fi trebuit lui Năstase, cel mai bun premier al României din toate timpurile şi până azi (după gratii, probabil!), Europa? Ca să împingă Justiţia să-l trimită după gratii? Mare greşeală a făcut omu’ ăsta! Iar Justiţia şi-a cam luat nasu’ la purtare. Cum să „legi” cel mai bun premier al României din toate timpurile? Dar cum să „legi” pe cel mai huiduit şi televizat în acelaşi timp cioban al tuturor timpurilor? Iar acum, „colac peste pupăză”, baronul Fenechiu a ajuns după gratii. El care de la ’48 încoace „neicusorule” a luptat pe baricadele liberalismului mondial şi extraterestru, intrând în afaceri ca să fie bine şi partidului şi partenerilor de guvernare, ba chiar şi romilor de la Ciurea sau Grajduri, începând de jos, cu o dugheană numită club unde a şi murit un tânăr, muncind pe brânci ca să ajungă ce-a ajuns, acum să fie trimis pentru cinci ani după gratii? Situaţia-i exact cum spunea şi „celebrul” liberal Mircea Diaconu: de vreo 2-3 ani încoace nu e bine…!

Dar ciuma justiţiei în politică nu se opreşte aici. De parcă judecătorii chiar vor să „lege” toţi fruntaşii politici din România şi să lase ţara în voia sorţii! Şi nevasta lui Chiţoiu (mare ministru, mare caracter!), cea care s-a oploşit pe la conducerea unei instituţii ce suge mulţi bani din buzunarele celor mulţi, e cu sabia penală deasupra capului. Dar ce să mai spunem de fostul ministru Tudor Chiuariu, nu mai ştiţi cine este? E băiatul ăla ce nu prea ştia să „vorbeşte” bine româneşte dar era „menistru” cu acte-n regulă. Şi băiatu’ ăsta a încasat o pedeapsă cu închisoarea, dar cu suspendare de la Justiţia asta „oarbă”. Şi mergem mai departe. Cel mai „înţelept” parlamentar, după Becali, bineînţeles, din Legislativul României, s-a dovedit a fi pepededistul (PPDD) transformat în pecist (PC) care a luat şpagă 3.000 de lei şi o sticlă de wyski. Numele acestui mare politician al secolului XXI nici nu l-am reţinut că-s prea mulţi în Parlament ca să-i ţii minte! Şi l-a mustrat conştiinţa pe acest ilustru politcian încât a început să plângă în faţa magistraţilor spunând că are trei copii mici acasă şi trebuie să ajungă cât mai repede la ei. Nu se poate aşa ceva! Nu se poate să desfiinţezi pur şi simplu cel mai cinstit Parlament al României trimiţând la răcoare bărbaţii de stat ai ţării! Mă opun acestui asalt al Justiţiei asupra creierelor luminate din fruntea ţării.

Şi acestea sunt doar câteva exemple. Cică Justiţia mai are în lucru vreo 70 de dosare cu politicieni de frunte. Hai fraţilor să ieşim în stradă să protestăm pentru desfiinţarea Justiţiei! Nu se poate să ne lase fără hoţii, pardon, politicienii noştri!

Leave a Comment