Google

Ciudat! Doar o jumătate de repriză au rezistat botoșănenii la Craiova

Written on:iunie 2, 2022
Comments are closed

CS Universitatea CraiovaFC Botoșani 2-0

CS Universitatea Craiova a câștigat barajul pentru Europa cu FC Botoșani, scor 2-0 și se califică în turul 2 preliminar din Conference League.

Vor juca în cupele europene în sezonul 2022/23:

– CFR Cluj – turul 1 preliminar Champions League (tragerea la sorți e pe 14 iunie, meciurile vor fi pe 5/6 și 12/13 iulie)

– FCSB, CSU Craiova, Sepsi – turul 2 preliminar din Conference League (tragerea la sorți e pe 15 iunie, „dublele” se joacă pe 21 și 28 iulie)

Ca să aibă totuși ceva în traistă, după un campionat cam subțire pentru pretențiile oltenilor, Craiova reușește surprinzător să învingă formația din Botoșani cu 2-0 și să meargă în Europa în locul botoșănenilor. Trupa din Botoșani a plecat în campionatul ce se încheie cu aere de campioni. Se vorbea la un moment dat de cupe europene “pe bune” și nicidecum să lupte pentru ultimul tren. Iată că l-a pierdut și pe acesta în lupta cu oltenii.

Pretenții mari au fost și la Craiova în debutul campionatului. Oltenii au reușit să-și mai spele obrazul pe finalul campionatului. Mai bine mai târziu… Anul acesta, după ce au fost dați deoparte de CFR și FCSB din lupta pentru titlu, apoi „alungați” din drumul spre finala Cupei de Sepsi și oltenii „rămaseră” cu buza umflată.

Sorry, the comment form is closed at this time.