Google

Circ pentru tot poporul, dar cine dă și pâine?

Written on:februarie 17, 2020
Comments
Add One

Toate trompetele, pardon, organele de presă înjurau că PSD își dărâmă propriul guvern. Politicile inițiate de Dragnea au continuat. Au fost lansate în trei ani de guvernare PSD multe programe naționale atât pentru investiții publice cât și pentru investiții private. Multe din acestea sunt oprite de la finanțare în momentul de față.

Zilele acestea asistăm la o mascaradă în toată regula. PNL vrea să-și dărâme două guverne pentru a organiza alegeri anticipate. Cât costă această aventură a liberalilor? Câteva miliarde euro pe care le vor plăti generațiile viitoare. Ce va ieși din urne au grijă Serviciile, dar întrebarea este oare oamenii sunt atât de neinformați, atât de slab pregătiți încât să se lase manipulați în cel mai ordinar stil?

Alegerile anticipate se vor finaliza în vacanța parlamentară. Așadar, noul parlament va începe activitatea cu vreo două luni mai devreme decât dacă s-ar fi organizat alegerile parlamentare la termen. Merită oare o asemenea cheltuială? Cu siguranță răspunsul este negativ. Pe cine interesează însă?

Un material amplu citiți în ediția print a regionalului Informatorul Moldovei.

Leave a Comment