Google

Cine verifică vaccinurile administrate copiilor?

Written on:februarie 4, 2017
Comments
Add One

România este ultima staţie a lumii a III-a. Vaccinurile pentru copii îmbolnăvesc suflete nevinovate, iar nevaccinarea face victime.

Cea mai nouă informaţie arată că un copil a murit de rujeolă pentru că n-a fost vaccinat. Zi de zi medicii se confruntă cu situaţii grave în care copii vaccinaţi se îmbolnăvesc grav şi pot rămâne infirmi pe viaţă din cauza vaccinurilor administrate în România. Care poate fi în această situaţie alegerea părinţilor? Vaccinează copiii şi-i expun la riscuri majore sau nu vaccinează copiii şi aceştia pot muri de boli dispărute de multişor?

Totuşi verifică vreo instituţie a statului român calitatea vaccinurilor care se vând în România? Nu. Totul e comerţ şi profit. Contează pentru statul român, care cincă garantează dreptul la viaţă, că unul, zece, o sută, o mie de copii pot deveni infirmi pe viaţă din cauza vaccinurilor netestate şi neadaptate mediului înconjurător din România? Nu. După cum am spus totul e profit. Europa şi America fac vaccinuri pentru Vest şi restul lumii. ~n România ajung vaccinuri destinate altor zone geografice. De ce? Simplu. Pentru că importatorii le cumpără ieftin şi le vând foarte scump. Multe din companiile care vând vaccinuri în România sunt străine (cu capital străin), dar şi companiile româneşti care vând vaccinuri n-au specialişti şi sunt de fapt nişte comercianţi care aleargă după profituri uriaşe. După obţinerea profitului pe infirmitatea sau chiar decesul copiilor din România, companiile fac donaţii în special către partidele politice şi mai dau câte-un leuţ cu gaură pentru diverse acţiuni sociale.

Recent un copil a murit de rujeolă (Dumnezeu să-l odihnească-n pace!). Se spune că n-a fost vaccinat. Zi de zi însă medicii constată îmbolnăviri subite a micuţilor care sunt vaccinaţi. Cine citeşte prospectele vaccinurilor care se vând în România observă că multe sunt făcute pentru alte ţări. Nu dăm exemple pentru că oricine se poate convinge. Alta e problema. Statul român chiar nu poate sau nu vrea să-şi apere copiii? Cum pot pătrunde pe piaţa românească vaccinuri destinate altor zone geografice? Trebuie făcută o menţiune aici. ~n principiu, oamenii sunt la fel în toată lumea. Practic însă, oamenii diferă şi în funcţie de zona geografică în care trăiesc pentru că natura lucrează asupra organismului omului. E o lege a firii, e o lege a existenţei. Continuare în ediţia tipărită a regionalului Informatorul Moldovei.

Leave a Comment

Previous post:

Next post: