Google

Cetateni moldoveni depistati incercand sa intre ilegal in Romania

Written on:aprilie 10, 2014
Comments
Add One

Prut trecere cetateanPolitisti de frontiera din cadrul S.P.F. Falciu au depistat, cu ajutorul sistemului de supraveghere care functioneaza pe principiul termoviziunii, trei barbati care au incercat sa intre ilegal in Romania. Cei trei au mai fost depistati in ziua de 31 martie a.c. de catre politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Oancea, cand incercau sa intre ilegal in Romania.

In data de 10 aprilie a.c., in jurul orei 03.00, politistul de frontiera din cadrul S.P.F.  Falciu/I.T.P.F. Iasi, care desfasura o misiune specifica cu autospeciala de supraveghere ce functioneaza pe principiul termoviziunii a observat  pe directia localitatii de frontiera Bogdanesti un grup de persoane, care nu-si justificau prezenta in zona.

In scurt timp la fata locului s-a deplasat un echipaj din cadrul aceluiasi sector care a procedat la interceptarea persoanelor. La vederea lucratorilor nostri persoanele au incercat sa fuga.

In urma activitatilor specifice desfasurate impreuna cu autoritatile de frontiera ale statului vecin, s-a reusit retinerea persoanelor. Din verificarile specifice efectuate s-a stabilit ca acestea sunt aceiasi cetateni moldoveni depistati in data de 31 martie a.c., de catre politistii de frontiera din cadrul S.P.F. Oancea, cand incercau sa intre ilegal in Romania.

Cercetarile continua in vederea stabilirii intregii arii infractionale, urmand ca la finalizare sa fie luate masurile legale in consecinta.

Leave a Comment