Google

Ceasu’ rău … a murit călcat de tractor în propria ogradă

Written on:iulie 6, 2014
Comments
Add One

tractor cu remorcaPolițiștii Biroului Rutier Bârlad au efectuat cercetări privind decesul unui bărbat, în vârstă de 69 ani, din localitatea Grăjdeni, comuna Fruntișeni, lovit de un tractor în curtea locuinței sale.

În după-amiaza de 5 iulie a.c., Poliția municipiului Bârlad a fost sesizată despre faptul că în satul Grăjdeni, comuna Fruntișeni a avut loc un eveniment soldat cu decesul unui bărbat.

La fața locului au fost efectuate cercetări de către polițiștii Biroului Rutier Bârlad și Postului de Poliție Fruntișeni, rezultând următoarele:

G.Petrică, de 47 ani, din localitatea Grăjdeni a condus un tractor aparținând lui S.Toader, de 69 ani, pe raza localității de domiciliu, iar la terminarea lucrărilor a intrat în curtea proprietarului pentru a-l parca.

Pe timpul efectuării manevrelor de viraj la stânga și mers înapoi, l-a lovit cu roata în zona capului pe S.Toader. Acesta din urmă se afla pe sol și se odihnea. La fața locului, echipajul medical a constatat decesul bărbatului.

G.Petrică a fost testat cu aparatul alcooltest, iar rezultatul a fost de 0,98 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la Spitalul municipal de Urgență Bârlad unde i-au fost recoltate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii Biroului Rutier Bârlad au stabilit faptul că G.Petrică nu posedă permis de conducere.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere și conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Leave a Comment