Google

Ce poti face cu o masina si cu o lamaie pe pista unui aeroport?

Written on:iulie 20, 2014
Comments
Add One

aerop isVali Porcisteanu si „Lamaie” vin la Iasi pentru a sustine cauza Campaniei initiata de Aeroportul Iasi
In cadrul Campaniei “Rebeli cu o cauza” derulata de Aeroportul International Iasi si avand ca parteneri Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta al Judetului Iasi, Inspectoratul de Jandarmi Judetean Iasi,  SMURD Iasi, Crucea Rosie Iasi, cluburi de motociclism, publicul se va putea bucura de prezenta lui Vali Porcisteanu si a lui “Lamaie”, in demonstratii sportive organizate pe suprafata de miscare.
Vali Porcisteanu este cel mai titrat pilot roman al momentului, campion national absolut CNR 2011 si vicecampion national in 2010 si 2012, sustinator al conduitei decente in trafic si lider al unei scoli de conducere defensiva (defence driving).
“Lamaie” este cel mai cunoscut cascador moto (stunt rider) din Romania si reprezinta un nivel de referinta pentru cei care isi doresc sa practice acest sport extrem. Lamaie a debutat in 2009 la Evenimentul „STUNT RIDE”, alaturi de concurenti de talie mondiala iar de atunci este printre cei care aduc permanent noutati in cadrul stunt-ului. Lamaie este liderul Grupului Moto „LEMON BIKERS”
Campania are ca scop cresterea gradului de civilizatie si respect reciproc intre participantii la traficul rutier. Vineri 25 iulie la ora 11.00, in parcarea noua a Aeroportului Iasi, va avea loc un exercitiu de descarcerare ISU-SMURD si o demonstratie de prim ajutor adresate atat soferilor pe 4 (patru) roti, celor care piloteaza motociclete, scutere sau mopede cat si biciclistilor. Sambata 26 iulie de la ora 13.00 va avea loc o demonstratie sportiva auto – moto la pista Aeroportului Iasi,  cu accesul publicului pe la cladirea Aviatiei Utilitare. Evenimentul se va incheia, in parcarea noua a Aeroportului Iasi, cu o expozitie de motociclete de diverse tipuri, alaturi de echipamente de protectie si de proprietari, duminica 27 iulie intre orele 16.00 si 20.00. Tot duminica va avea loc si un mini-recital in memoria lui Adrian Berescu, sustinut de Violoncelistul Filip Papa, membru al Cvartetului Ad Libitum.
Mai multe detalii despre Campanie se pot afla de pe pagina oficiala a evenimentului:  https://www.facebook.com/events/486841091460182. (Raluca FILIP, Aeroportul IASI)

Leave a Comment