Google

CCIA Vaslui provoacă autorităţile la dialog

Written on:februarie 17, 2015
Comments
Add One

constantin la cahul netCamera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui, împreună cu Patronatul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii organizează vineri, 20 februarie 2015, începând cu ora 10:00, un eveniment dedicat prezentării principalelor probleme cu care se confruntă mediul economic vasluian. Reuniunea se va desfăşura în sala de conferinţe a Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui din str. N. Iorga nr. 82 bis.

Vor fi supuse dezbaterii documente care vor sta la baza unor propuneri de modificări legislative în domeniul infrastructurii, fiscalităţii, sprijinirii IMM-urilor, adaptării învăţământului profesional şi tehnic la cerinţele actuale de forţă calificată de muncă. De asemenea, vom colecta şi centraliza problemele cu care se confruntă oamenii de afaceri, precum şi propunerile acestora referitoare la îmbunătăţirea climatului economic al judeţului Vaslui.

Scopul acestei reuniuni este:

–          de a prelua, sistematiza şi transmite autorităţilor competente semnalele venite din mediul de afaceri legate de problemele cu care se confruntă întreprinzătorii în activitatea lor;

–          de a pune la dispoziţia decidenţilor instrumentele necesare pentru susţinerea unor proiecte legislative necesare dezvoltării economice;

–          de a găsi împreună (factori de decizie şi reprezentanţi ai mediului de afaceri) soluţiile cele mai bune pentru ameliorarea climatului de afaceri, susţinerea micilor afaceri, creşterea nivelului de calificare şi absorbţiei forţei de muncă  în zonă, dezvoltarea unei economii sustenabile.

La discuţii au fost invitaţi întreprinzători, manageri de companii, reprezentanţi ai organizaţiilor patronale şi profesionale, parlamentari, Prefectul judeţului, Preşedintele Consiliului Judeţean, primari de muncipii, oraşe, comune, directori de direcţii deconcentrate, specialişti în economie, finanţe, învăţământ.

Leave a Comment