Google

CCIA Vaslui organizeaza Topul firmelor

Written on:octombrie 14, 2014
Comments
Add One

CCIA VS presCamera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui are onoarea de a organiza şi în acest an cel mai important eveniment de afaceri al judeţului– TOPUL FIRMELOR. Sunt invitaţi să participe oameni de afaceri, managerii firmelor ce vor fi premiate, reprezentanţi ai mediului diplomatic, directori regionali ai băncilor comerciale, ai filialelor şi sucursalelor acestora, conducători de instituţii de învăţământ superior din Iaşi şi Galaţi, parlamentari, oficialităţi locale şi regionale. Evenimentul se va desfăşura joi, 30 octombrie, începând cu ora 17.00, în localul Exquisite By Mira aflat pe E581, la 10 km de municipiul Bârlad.

Realizarea Clasamentului Topul Firmelor a devenit o activitate constantă a noastră în peisajul de activităţi şi manifestări dedicate comunităţii de afaceri. Iar din 2007 este nu numai o datorie de onoare, ci şi o obligaţie prevăzută prin lege. Clasamentul a rezultat- şi ne facem datoria să precizăm an de an- prin aplicarea unei metodologii unice la nivel naţional care are în vedere analizarea mai multor indicatori, pornind de la informaţiile din bilanţurile contabile pentru anul anterior. Departajarea a ţinut cont de clasa de mărime şi obiectul de activitate, iar rezultatele au fost validate de o comisie având în componenţă specialişti din partea unor instituţii precum: Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Vaslui, Curtea de Conturi Vaslui, IPJ Vaslui- Serviciul de Investigare a Fraudelor, Oficiul Registrului Comerţului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

Evenimentul de anul acesta se desfăşoară la ceas aniversar pentru noi, fiindcă în 2014 celebrăm un moment cu o semnificaţie deosebită: 150 de ani de la înfiinţarea Sistemului Cameral. Pe 30 septembrie 1864, Alexandru Ioan Cuza semna Decretul Domnesc privind înfiinţarea primelor Camere de Comerţ şi Industrie. O serie de alte instituţii fundamentale pentru buna funcţionare a unui stat modern s-au înfiinţat în acelaşi an, rezultat al deciziilor şi reformelor structurale din Principatele Române. Pentru noi această aniversare este un prilej de analiză a rezultatelor şi reasumare a obiectivelor şi ţintelor noastre, ca organizaţie neimplicată politic, singura politică pe care o facem fiind aceea de a fi în slujba intereselor comunităţii de afaceri. Reafirm şi cred cu tărie că Sistemul Cameral din Romania este cel mai puternic partener al mediului de afaceri si al institutiilor publice pentru promovarea dezvoltării economice.

IONEL CONSTANTIN

Preşedintele Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Vaslui

Leave a Comment