Google

Cara tigari cu Jaguarul

Written on:iulie 8, 2014
Comments
Add One

JaguarOfa, cainele de serviciu specializat in detectarea tutunului, a simtit prezenta tutunului intr-un autoturism marca Jaguar

Politisti de frontiera din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Galati-rutier impreuna cu inspectori vamali au descoperit, cu ajutorul cainelui de serviciu OFA, intr-un autoturism marca Jaguar, condus de o femeie cu dubla cetatenie, ascunse si nedeclarate, 22.000 de tigarete.

In data de 06 iulie a.c., in jurul orelor 19.00 s-a prezentat in Punctul de Trecere a Frontierei Galati-rutier, pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, Valentina G., in varsta de 49 ani, cu dubla cetatenie romana si R. Moldova, conducand un autoturism marca Jaguar.

Pe timpul controlului de frontiera, cainele de serviciu Ofa, specializat in detectarea tutunului, a simtit prezenta mirosului specific semnaland acest fapt politistului de frontiera. Astfel, echipa comuna de control, formata din politisti de frontiera si inspectori vamali, a efectuat un control amanuntit asupra autoturismului, in urma caruia au fost descoperite, ascunse si nedeclarate, sub capitonajul portbagajului, in bara din spate si in toate portierele autoturismului, 22.000 de tigarete marca Winston, cu timbru de acciza R. Moldova.

Conform prevederilor legale a fost luata masura retinerii tigaretelor in valoare de 9.870 lei in vederea confiscarii, iar Valentina G. a fost sanctionata contraventional cu amenda in valoare de 8.000 lei.

Leave a Comment