Google

Cantonament estival de leadership Kasta Morrely

Written on:iulie 7, 2019
Comments
Add One

Asociația Kasta Morrely desfășoară în perioada verii Programul cultural de promovare a imaginii „Tinerii de azi, liderii de maine”. Programul a inclus organizarea a 2 proiecte educaționale de vară ”Cantonament estival de leadership Kasta Morrely”, primul a avut loc în perioada 23 – 29 iunie 2019 în localitatea Muncel la Tabăra Muncel, județul Iași, iar următorul în perioada 01 – 07 iulie 2019 la complexul Paradisul ecologic “Fata Verde” din județul Botoșani. La aceste activități au participat copii cu vârste cuprinse între 4-9 ani și respectiv 10-14 ani.

Agenda ”Cantonamentului estival de leadership Kasta Morrely” a inclus activități educative precum: Teatru de modă®, dans sportiv, norme de politețe și eleganță comportamentală, concursuri educative, spectacole de evaluare finală.

”Teatru de modă Kasta Morrely Kids este atractiv pentru copii deoarece îmbină farmecul prezentărilor de modă cu elemente coregrafice de spectacol, pantomima, dans, teatru, muzică, vestimentație cu tematici diverse.” Ing. Trainer Oana Ilașc

”Am inclus în agenda cantonamentului și dansul deoarece această activitate, sport pentru cei care fac performanță, se bucură de o serie de beneficii între care: condiția îmbunătățită a inimii și a plămânilor, forța musculară, o mai bună coordonare, flexibilitate, echilibru, îmbunătățirea funcționării psihice, mai multă încredere și respect de sine și abilități sociale mai bune.” Trainer Corina Lapteș, Antrenor și Campion național la dans sportiv

Formatorii Kasta Morrely KIDS & STAR sunt multi-calificați, cercetători și scriitori de specialitate implicați în dezvoltarea domeniului industriilor creative prin conceperea standardelor ocupaționale de top pentru calificările legalizate de Organizator spectacole și Manechin.

Partener al programului „Tinerii de azi, liderii de maine” a fost renumitul Hotel Bellaria din Iași.

Pentru cei interesați să beneficieze pe durata vacanței de vară de programe educaționale atractive pentru copii, coordonate de specialiști multi-calificați pentru această activitate specială, pot accesa paginile de facebook ale Asociației Kasta Morrely și Programului de Leadership pentru Copii Kasta Morrely Kids.

Leave a Comment