Google

Canabis ascuns in ciorapi depistat la frontiera

Written on:aprilie 30, 2014
Comments
Add One

Cannabis recipientPolitisti de frontiera din cadrul P.T.F. Albita au descoperit la controlul de frontiera un cetatean care detinea asupra sa cantitatea de 2 grame de canabis ascunsa in ciorapi.

 In data de 29 aprilie a.c., in jurul orei  16.30 la P.T.F. Albita / I.T.P.F. Iasi,  s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor necesare trecerii frontierei, ca pasager  intr –un microbuz de transport persoane cu destinatia Timisoara, cetateanul R.Moldova  Alexandr C., in varsta de 27 de ani.

La controlul de frontiera efectuat asupra cetateanului respectiv, a fost descoperita ascunsa  la soseta piciorului drept,  cantitatea de 2 grame de  substanta vegetala uscata de culoare verde, ambalata intr – un  plic de hartie.

Substanta  vegetala descoperita a fost supusa verificarii  cu trusa  „Cannabis Test”, care a reactionat pozitiv la cannabis.

In legatura cu cele constatate  Alexandr C., a declarat  ca, in cursul zilei de 28.04.2014  a cumparat respectiva substanta de la  o persoana necunoscuta din Chisinau si ca este destinata consumului propriu.

Politistii de frontiera i-au intocmit dosar penal pentru savirsirea infractiunilor de  „introducerea in tara fara drept de droguri de risc“ si  “detinerea de droguri de risc pentru consum propriu fara drept.”

Leave a Comment